Aurelius college

Welkom op het Aurelius College

 

Een nieuw onderwijsconcept in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern waar we het écht anders gaan doen! Om te zorgen voor een goede overgang tussen de basisschool en middelbare school leer je op het Aurelius samen met leeftijdsgenoten tussen de 10 en 14 jaar.

 

We bieden ruimte en tijd voor onderwijs dat aansluit bij jouw ontwikkeling, talenten en leerbehoefte. De keuze voor het schoolniveau en de middelbare school maak je niet in groep 8, maar pas in het tweede brugjaar van het Aurelius. Zo krijg jij de mogelijkheid om toe te groeien en ontwikkelen naar het niveau dat goed bij jou past. In de derde klas ga je naar een middelbare school van keuze.

 

En zit je in groep 7 of 8? Dan biedt het Aurelius maatwerk en verdieping. Je doet mee met het lesaanbod van de middelbare school en maakt alvast kennis met hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. Op het Aurelius is dat in een kleine en gemoedelijke setting. Zo wordt de overgang van basis- naar middelbare school voor jou beter én plezieriger!

 

Het Aurelius College is een samenwerking tussen Jenaplanschool Zonnewereld (basisonderwijs) en het Amadeus (voortgezet onderwijs), het beste van twee werelden ineen! Een vertrouwde omgeving met een vaste stamgroepleider die de leerlingen kent en volgt. Gecombineerd met de expertise van vakdocenten, leermiddelen en structuur van het Amadeus Lyceum.

 

Voor meer informatie 030-2064777 of www.aureliuscollege.nl

 

Aurelius

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...