Wat doet Brede School Weide Wereld?

logoBrede School Weide Wereldstaat voor samenwerking in de wijk.

Samenwerking tussen verschillende partners met als uitgangspunt kinderen te helpen hun talenten te ontwikkelen. De Brede School ondersteunt de partners in de wijk zodat de partners zich kunnen richten op de kerntaken. In de Brede School maken wij zoveel mogelijk gebruik van elkaars kracht.

Organisaties die samenwerken in de Brede School Weide Wereld zijn de basisscholen Jenaplanschool Zonnewereld, OBS Vleuterweide en De Twaalfruiter, Welzaam, KOKO Kinderopvang, De Kameleon kinderopvang, Partou, BSO De Klimboom, Spelenderwijs Utrecht en kindercentrum De Ster. Kijk op de kaart om te zien waar alle organisaties zitten in de wijk!

 

Voorbeelden van samenwerkingsprojecten die de Brede School organiseert zijn de wijkkinderraad en het naschools cursusaanbod. Hierbij zorgen we voor een doorgaande lijn met wat kinderen leren in de klas en zorgen we voor een brede talentontwikkeling, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van lokale professionals en aanbieders. Wij werken vanuit de overtuiging dat leren en ontwikkelen altijd en overal gebeurd, en combineren leren in de klas met activiteiten daarbuiten. Daarom is de Brede School niet alleen een samenwerking in de wijk, maar met de wijk.


Wilt u eens kennis maken met de Brede School, heeft u vragen, of opmerkingen?

Bellen, mailen of een afspraak maken kan natuurlijk altijd, maar binnenlopen kan nu ook gemakkelijker op onze inloopuren!

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:

http://www.bredeschoolutrecht.nl

 

Bredeschool Weide Wereld
 
Teunisbloemlaan 50
3452 CB Vleuten
Utrecht
bredeschoolvleuterweide@gmail.com
Twitter: @BSWeideWereld

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...