Tussenschoolse opvang

TSO


Zonnewereld faciliteert tussenschoolse opvang waarbij kinderen onder begeleiding van ouders en teamleden buitenspelen van 11.45 - 12.15 uur en vervolgens in de groep eten van 12.15-12.30 uur.

U heeft als ouder de keuze om u kind(eren) over te laten blijven of op te halen en thuis te lunchen met uw kind(eren). De lessen beginnen stipt om 12.30 uur. Vanaf 12.25 uur zijn de schooldeuren geopend en kan uw kind de groep inkomen.

 

De verplichte kosten voor het overblijven worden gedragen door de ouders en bedragen per kind euro € 1,30 per lange schooldag. (maandag, dinsdag en donderdag).

U meldt uw kind(eren) zelf aan bij TSO Zonnewereld en vult het machtigingsformulier in. TSO Zonnewereld biedt verschillende vormen van opvang aan. De mogelijkheden staan beschreven op het inschrijfformulier.

 

Download hier inschrijfformulier-tso-zonnewereld-2016-2017

 

Heeft u nog vragen over de inschrijfformulieren? Dan kunt altijd contact opnemen met Alexandra de Rooij, TSO coördinator. Dit kunt u doen via de TSO mailbox in Schoudercom of via het emailadres: tsozonnewereld@zonnewereld.nl

 

Deze regeling vervalt op 1-1-2018, wanneer wij met het vijf gelijke dagenmodel starten.

 

 

 

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Loading...